Veliki formati

BRENDIRANJE IZLOGA

Ime Vašeg brenda ili neki zanimljiv tekst privući će pažnju klijenata, i ujedo poslati marketinšku poruku a sve sa ciljem uspešnijeg poslovanja i unapredjenja Vašeg biznisa. Brendiranje izloga, staklenih prozora, vrata i drugih površina se može raditi sa spoljne ili unutrašnje strane sa više vrsta PVC folija i to u zavisnosti od Vaših zahteva i materijala na koje se lepe.

 

brendiranje izloga stamparija vozdovac
PVC folija 2 stamparija vozdovac

PVC folije

PVC folije, providne/neprovidne, samolpljive, mat ili sjajne, koriste se za staklene izloge, reklamne panoe, zidove, metalne površine. Lepljenje ove folije izlog čini u potpunosti ili delimično neprovidnim, u zavisnosti od odnosa površine folije i staklene površine izloga.

Peskirna folija

Peskirna folija, je odlično rešenje za moćniji i bogatiji izgled staklenih površina na Vašem objektu. Ako želite da stakla budu donekle neprozirna, a da propuštaju svetlost, peskirna folija je odličan izbor za to. Kod štampane varijante nema ograničenja što se boja i dizajna tiče…Posebno je pogodna za sve izloge poslovnih prostora, danju je neprozirna, a noću unutrašnje svetlo isijava tako da reklama privlači pažnju 24 sata.

Peskirna 3 stamparija vozdovac
pvc cerada stamparija vozdovac

PVC cerada

PVC cerada, sa nitnama/ringlicama za privezivanje, otpornom na atmosferske prilike. Ovaj vid reklamiranja ostavlja impresivan utisak na okolinu i Vaša reklama će biti primećena i sa velike udaljenosti.

One-Way Vision ili perforirana (rupičasta folija).

One-Way Vision ili perforirana (rupičasta folija). Ova vrsta folije je svetlopropusna, tako da propušta svetlost u unutrašnjost objekta ili vozila, i kroz nju se jasno vidi kada gledate iz unutrašnjosti objekta ili vozila ka spolja. Sa druge strane, kad gledate štampu na rupičastoj foliji, vidite samu reklamu ali ne i unutrašnjost objekta. Perforirani film sa ulice izgleda kao živopisna slika, dok iznutra – štampa na rupičastoj foliji za stakla je potpuno prozirna i onome ko se nalazi unutar kancelarije ili druge prostorije čini se da nema slike. Praktično, zaposleni u radnji i kancelarijski radnici mogu veoma lako videti šta se napolju dešava, dok One Way Vision štampa omogućava da sunčeva svetlost nesmetano ulazi u prostoriju. Uveče je efekat obrnut.

One way 2 stamparija vozdovac
Mesh 2 stamparija vozdovac

Mesh ili perforirana (rupičasta) cerada

Mesh ili perforirana (rupičasta) cerada. Koristi se najčešće pri brendiranju velikih fasadnih displeja izloženih udarima vetra i promaje. Često na fasadama zgrada i većih objekata. Odlikuje je velika propusna moć vazduha zbog rupičaste strukture.Takodje ne zatvara pogled kroz prozore objekta i ne blokira dnevnu svetlost.

Roll Up Banneri

Roll Up Banneri, predstavljaju nezamenljiv deo promo opreme namenjen za unutrašnje ili spoljašnje promocije i prezentacije proizvoda, brendova i usluga. Rolo banere sačinjavaju: aluminijumska konstrukcija, štampa na propilenskom baner platnu i prenosna torba. Rollup baner je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom za uvlačenje – izvlačenje štampanog ispisa. Konstrukcija rolo banera je proizvedena od lagane aluminijske legure, montira se jednostavno i brzo.

Fashion Roll Banner stamparija vozdovac